Malin har helt frivillig designet årets gavekort

Malin Leikåsen Komperud har designet nytt gavekort for YES Kilimanjaro. Bli mer kjent med Malin og hvordan hun kom i kontakt med YES Kilimanjaro.

Hva ville YES Kilimanjaro vært uten frivillige? Rett og slett ingen ting. Alt vårt arbeid er basert på frivillig innsats. Noen ganger er det små hverdagshendelser som fører helt ukjente folk sammen med oss – slik det skjedde med Malin.
En kald novemberdag i 2015 var Ellen Graff Jenssen, vår daglige leder innom en av Hamars butikker. Hun fortalte ivrig om YES Kilimanjaro. Malin Leikåsen Komperud var også i den samme butikken og overhørte samtalen. Før hun gikk sa hun med stort alvor til Ellen: ”Du må si fra hvis du trenger hjelp da”. Og jammen mente hun det ikke – helt ukjent som hun var med både Ellen og YES Kilimanjaro.

Malin gjorde seg kjent med listen over hvilken innsats det var behov for. Med interesse for det kreative ble utvikling av nytt gavekort en gledelig oppgave for meg, sier Malin i dag. Hun har i tillegg til studier i kunsthistorie også en bachelor i økonomi og administrasjon fra handelshøyskolen BI i Oslo. Malin er 25 år gammel, opprinnelig fra Åsnes, nå bosatt i Hamar.

Malin har arbeidet kreativt og målrettet. Det som har imponert oss i YES Kilimanjaro er med hvilken planmessighet hun har gått løs på oppgaven. Langtidstenkning og tidsfrister har vært selvfølgeligheter for henne. At hun har kommet fram til et flott resultat, det er åpenbart og det TAKKER vi Malin for.

YES Kilimanjaro har stor tro på at hennes frivillige innsats skal bli til hjelp for mange unge fattige og utviklingshemmede på Kilimanjaro.