Ny milepel – Gabriellasenterets DREAMLAND er inngjerdet

På bildet står vi inne på Dreamland og ser over til Gabriellasenteret. Bli med oss et øyeblikk tilbake til november 2016

Bli med oss et øyeblikk tilbake til november 2016
YES Kilimanjaro hadde nettopp støttet kjøp av 20 mål jord for bygging av nytt selveiet Gabriellasenter. Rett over veien ble 40 nye mål til salgs. Begge landstykkene var på det tidspunkt kun tørt sletteland.

«Dreamland», sa vi til hverandre vi som var på prosjektreise for YES Kilimanjaro og de to pionerene på Gabriellasenteret. Vi stod ute på jordet sammen en sen ettermiddag.

Men fristende var det og det ville åpne for mange nye muligheter til å kunne skape bærekraft for Gabriellasenteret på sikt. Likevel – et stykke «Dreamand» og rett og slett helt uoppnåelig, tenkte vi da vi dro hjemover.

Eventyrlig nok – kun få måneder senere lyktes det YES Kilimanjaro å kunne støtte kjøp av dette store jordet og nå også gjerde det inn. I dag er idéene mange for bruk og etablering av inntektskapende virksomheter på det som i dag faktisk heter Dreamland, men som ikke lenger er en fjern drøm. Mange mulighetene for nyskaping er åpnet.

Takket være fantastisk flotte støttespillere til YES Kilimanjaro og utrolig dyktige folk på Gabriellasenteret.