YES Kilimanjaro infobrev 4-2018

Etter et gledelig prosjektbesøk legger vi ut dette infobrevet.

Bedre lesbarhet i pdf format vedlagt – les  gjerne der:)

Arkitekten Godfrey Ayoub Severe har tegnet det nye Gabriellasenteret.  Han er bosatt i Dar es Salaam og har hatt mangt et besøk på Gabriellasenteret i samtale med Brenda og Anthony. I dag er de – som vi alle – svært tilfredse med resultatet. Her er vi samlet til nye samtaler om veien videre. Den blir like spennende. Nå med fokus på Dreamland.

Byggetrinn II er påbegynt. Bakeriet er under bygging. YES har finansiert selve bygget slik at de kan fortsette opplæring og produksjon for hånd. Målet vårt er å utvikle bakeriet med forbedret utstyr slik at økt salg av bakervarer muliggjøres for å sikre bærekraft. Videre for trinn II:

GO Campaign har midler til foreldreinternat og terapihus.

Jenteinternatet

Flislagte toiletter

Dusjanlegg med egen avd for å øve tannpuss og håndvask

Gutteinternatet

Bakeriet er under bygging og forventes ferdig til nytt skoleår starter i januar 2019

Forventningsfulle elever utenfor matsalen

Innvendig er ikke matsalen ferdig innredet, men takhøyden er god

***

YES Kilimanjaro kan videreformidle de utroligste gaver til Gabriellasenteret. Det er direkte pengestøtte, salg av gavekort, bidrag fra loddsalg, julemarkeder etc. Vi er rørt og takknemlige over kreativiteten dere som støttespillere viser. Her vil vi presentere to helt forskjellige former for gaver gitt av varme støttespillere. Gavene er svært ulike – begge til stor hjelp, glede og inspirasjon for både barn og voksne på Gabriellasenteret.